viernes, 30 de julio de 2010

Programa de fests de Sant Salvador (Artà) 2010


Del 30 de juliol al 7 d'agost de 2010

Divendres, 30 de juliol

21.45 h, sortida de l'estol de xeremiers d'Artà cap a la plaça de l'Ajuntament.
22 h , acte inaugural de les festes, amb el ball dels capgrossos i la música de l'estol de xereiers de l'Escola Municipal de Música d'Artà.Convidada del batle i coet boiet. A la plaça de l'Ajuntament.
22,15 h, des de la mateixa plaça, inici del correfocs, a càrrec dels Dimonis d'Hiachat. El recorregut d'enguany serà el següent: carrers d'en Pitxol, del Figueral, de les Parres, Nou, d'Antoni Blanes i plaça de l'Ajuntament. Es recomana dur la roba adequada.
22,30 h, música verbenera a càrrec de Sa Nostra Banda. Veniu tots a ballar amb el nou repertori de festa, a la plaça del Conqueridor.
24 h, ARTÀ IN SESSION (Lollypop party) Fest DJ, amb l'actuació dels DJ Mojito, Cliclao i Jacko Verano. Anau amb compte perquè plouran piruletes! Al pavelló de Na Caragol.

Dissabte, 31 de juliol

A les 19h, cucanyes, pal ensabonat i jocs infantils, acte amenitzat pels xeremiers, a la plaça del Marxando. Ho organitza: col.lectiu de veïns de la Placeta.
A les 19h, VII Triatló de Sant Salvador. Partida des de la platgeta de la Colònia i arribada a la plaça del Conqueridor (500 m de natació, 19 km a peu). Incriu-te a la pàgina web:www.elitechip.net. Si no hi voleu participar tot sols, enguany ho podreu fer amb un equip mixt o femení.
A les 19:30 h, exposició fotogràfica LA MIRADA DEL VIATGER: una mostra de fotografies de les Illes Balears del començament del segle XX. Al museu d'Artà.

A les 20 h. inauguració de l'exposició de fotografies DE PROP, a càrrec de Gabriela Botellas, a Ca na Perandreva, en el carrer d'Antoni Blanes, núm. 13. Romandrà obert durant les festes, de 20 h a 22 h.

20:30 h, inauguració de l'exposició de pintura col.lectiva, al local del carrer de Montserrat Blanes, 25.
20:30 h, representació de l'obra de teatre Exercicis d'Amor, al santuari de Sant Salvador. Ho organitza: Teatre d'Artà.
21 h, inauguració de l'exposició DIES DE CANYA. Descobreix les propietats i l'estètica de la canya amb la mostra d'objectes nous fets per diferents dissenyadors i artistes. A la sala d'exposicions de Na Batlessa. A més es podrà veure la reforma de la sala d'exposicions del Fons Local i el nou ascensor.
A continuació, exposició fotogràfica, documental i artística, a la sala d'exposicions del Teatre d'Artà. Romandrà oberta fins dia 7 d'agos.
A les 21:30 h, recital a la fresca de l'Orfeó Artanenc, amb un program molt varita, al pati de la Residència.
A les 21:30 h, inauguració de la tómbola parroquial, al Centre Social. Romandrà oberta fins dia 7 d'agost.
A les 22 h, VII ronda poètica, Àfrica es fa poesia. El circuit serà el següent: plaça de l'Ajuntament, Residència, escales de Sant Salvador i, finalment, esplanada de l'Església. Ho organitza: Artà Solidari. Els qui hi vulguin participar llegint, han d'enviar els seus poemes, tant propis com d'un altre autor, abans de dia 24 de julior, a l'adreça electrònica:marianomoragues @hotmail.com
A les 23 h, visual performance JO, KANYA. Imatges de Miquel Ramon i coreografia i interpretació de Marga Llobera. A l'amfiteatre de Na Batlessa.
A les 23:30, concert a càrrec de TOM TROBADOR, al pub Pas a Nivell.
A les 24 h, gran verbena, amb les actuacions de les orquestre OASIS, MALPASO I TUMBET DE SOLFA, a la plaça del Conqueridor.

Diumenge, 1 d'agost

A les 17 h, I Trial Indoor, una competició mai vista a Artà, amb els millors especialistes de les Illes Balears. Un espectacle d'equilibri i motor, al polígon dels Pujols.
A les 18 h, Boti-boti-boti, amb el tobogan gegant Kongo Krazy (únic a Espanya), Rocofaro, un súper castell, un bou mecànic, cinc llits elàstics i , per acabar, l'escuma infantil! Al parc de Na caragol. És gratuït. Es recomana que dugueu banyador.
A les 21 h, inauguració de l'exposició de pintura. Síntesis paisatgística de Mallorca, a càrrec de artistes mallorquins i internacionals, a la fundació Aina Maria Lliteres de Can Cardaix. Romandrà oberta els dimarts dal matí de 10 h a 13 h, i els capvespres, de dimecres a dissabte, de 19 h a 21 h.
A les 20:30 h, sortida nocturna amb bicicleta de muntanya, recorregut molt fàcil, 20 km Partida des de S'Almudaina per arribar devers les 22 h. És obligagori dur llum i casc. En arribar, sopar a la fresca a la plaça.
Ho organitza: Club Ciclista Artanenc: Inscripcions: 5 €. Us hi podeu apunta a Bicicletes Caldentey.
A les 22 h, NIT D'ESTRELLES. Enguany el sopar a la fresca comptarà amb les actuacions dels millors artistes artanencs, a més d'humor, ball i teatre. Com sempre, a la plaça del Conqueridor.
Recordau que per gaudir de les taules i cadires de l'Ajuntament, us heu d'apuntar prèviament a l'Ajuntament d'Artà fins a final d'existències.
A les 23:30 h, Escuma salvatge, festa jove, amb una discoteca a l'aire lliure i la millor música comercial de l'estiu, a l'amfiteatre de Na Batlessa. Recordau que heu de dur una tovallola, perquè acabareu xops. La fest finalitzarà a la 1:30 h.

Dilluns 2 d'agost

A partir de les 19 h. seifinals de la categoria ROLAND GARROS del XVIII Torneig de Tennis Festes de Sant Salvador , a les pistes de tennis del Poliesportiu de Na Caragol.
18:30 h, partit de futbol dels prebenjamins i Infantils, a Ses Pesqueres.
20 h, competició d'escalada, amb premis per a principiants i aficionats, i sopar per a tots els participans, inscripcions al pub Pas a Nivell.
22 h, concert de la Banda de Música d'Artà, a la plaça del Monument. Ho organitza Cafeteria L'Almudaina.
24 h, inici de la XXII edició de la Cursa Popular Festes de Sant Salvador, amb sortida i arribada al carrer de Ciutat. La inscripció es tancarà mitja hora abans. Si no voleu fer cua incriviu-vos a festesdarta@hotmail.com
1 h, festa Movida madrileña, al pub Pas a Nivell.
1 h, festa de música disco dels anys 80 i 90, al pub Sa Gresca.

Dimarts 3 d'agost

A partir de les 19h, semifinals de les categories WIMBLENDON i DOBLES del XVIII Torneig de Tennis Festes de Sant Salvador, a les pistes de tennis del Poliesportiu de Na Caragol.
A partir de les 18:30 h, partit de futbol dels benjamins F-7 dels cadets, a Ses Pesqueres.
A les 19 h, finals del torneig de petanca de l'Associació de Persones Majors d'Artà, a les pistes de petanca de Na Batlessa. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per als participants.
A les 20 h, festa infantil amb l'actuació del grup d'animació TIPI TIPI TOP, a l'amfiteatre de Na Batlessa.
Les 21 h, ARTÀ, MARE DE CANYA, xerrada a càrrec de Rolf Uhle (canya i biomassa). A la cafeteria del Teatre d'Artà.
A les 22h, recital al santuari de Sant Salvador, amb l'actuació estel.lar d'ELS AMICS DE LES ARTS, i el grup artanenc NOW OR NEVER. Ho organitza: Obra Cultural Balear. Venda anticipada d'entrades a l'Ajuntament d'Artà i al Teatre d'Artà: 12€.Entrada a taquilla:15€.

Dimecres 4 d'agost

A les 18h, finals del torneig de billar de l'Associació de Persones Majors, al Club de la Tercera Edat. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per als participants.
A partir de les 18:30 h, partit de futbol dels alevins F-7 i dels alevins F-11, a Ses Pesqueres.
A partir de les 19 h, final de la categoria ROLAND GARROS i DOBLES DEL XVIII Torneig de Tennis Festes de Sant Salvador. Ho organitza: Club de Tennis Artà.
A les 20 h. II torneig de mato,al Pub Pas a Nivell.
A les 20:30 h, presentació del llibre Els jueus i conversos d'Artà, a càrrec d'Antoni Picazo Muntaner. També hi intervindran Antoni Gili Ferrer, Dolors Fortesa-Rei Borrelleres i Albert Bonnin Fiol. A la sala d'actes del Teatre d'Artà.
A les 21 h, representació de l'obra de teatre L'altre musical (la paròdia dels musicals que el món estava esperant). Arriba a Artà aquest musical que ha tingut molt bones crítiques i acollida als teatres de Barcelona, i amb aquest, Mar Bravo, l'artanenca que hi interpreta un munt de personatges. És una paròdia de musicals tan coneguts com Mamma Mia o Hoy no me puedo levantar. A més, és una critica social, encara que feta des de l'humor absurd i esborrajat. Preu: 10€.
A les 22:30 h, concert de jazz a càrrec de Sebastià Raimundo Quinteto, a les escales de Sant Salvador.

Dijous 5 d'agost

A les 9 h, amollada de coloms des del creuer de Petra, a càrrec del Club Columbòfil Artanenc.
A les 10 h, des de la plaça de l'Ajuntament, inici de la tradicional cercavila per la part baixa del poble, amb els capgrossos, els xeremiers, les autoritats i la Banda de música d'Artà.
A partir de les 18:30 h, partit de futbol dels Benjamins F-8 i dels juvenils , a Ses Pesqueres.

A partir de les 19 h, final de la categoria WIMBLENDON I ESCOLA del XVIII Torneig de tennis Festes de Sant Salvador. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per als participants. Ho organitza: Club de Tennis Artà.
A les 20 h, TITIRITRIKI, espectacle teatral de carrer ( per a nins i adults). Un vell carro de comediants que van recorrent el món explicant contes, llegendes i històries recollides arreu, arriben a Artà. A l'amfiteatre de Na Batlessa.
A les 20h, festa de comiat del IX Campus Universitari de Llengua Catalana Mallorca-Andorra, amb l'actuació dels estudiants. Al Teatre d'Artà. Hi col.laborene: Obra Cultural Balear i Teatre d'Artà.
A les 20 h, concurs d'Skate i concert a càrrec de MID, al pub Pas a Nivell.
A les 21:30 h, autocinema al pàrquing de la Clota, amb la projecció de la pel.licula Alicia en el país de las maravillas. Preu:10€
A les 22:30 h, verbena camp, amb les actuacions estel.lars de les orquestres Sa Minut Band i Champagne, a la plaça del Conqueridor.
A les 24 h, castell de focs artificials, a càrrec de Caballer FX.
A les 24 h, FASHION BEACH. La platja ja ha arribat al poble! A la plaça Marxando.

Divendres 6 d'agost

A les 9h,amollada de coloms
des del Coll de la Grava, a càrrec del Club Columbòfil Artanenc.
A les 10h, des de la plaça de l'Ajuntament, inici de la tradicional cercavila per la part alta del poble, amb els capgrossos, els xeremiers, les autoritats i la Banda de Músic d'Artà.
A les 18:30 h, partit de fubol de la REGIONAL PREFERENT, a Ses Pesqueres.
A partir de les 19:30h, solemne celebració de l'Eucaristia a l'Església parroquial, amb la participació de l'Orfeó Artanenc.
A les 23:30h, concert a càrrec de CRANC PELUT, al pub Pas a Nivell.
A les 24 h, verbena monumental de Sant Salvador, amb les actuacions de les orquestres MEDITERRANEA, RODAMONS, VAL 9 I LOCAMOTORA, a la plaça del Conqueridor.

Dissabte 7 d'agost

A les 15'30h, LVXI Circuit ciclista de Sant Salvador. El recorregut serà el següent: carrers de Ciutat (sortida) , de Josep Melià i Pericàs, Major, de Rafel Blanes, d'Antoni Blanes i de Ciutat. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.
A les 19 h, celebració de l'Eucaristia i ball de la cisterna a càrrec de l'agrupació Artà Balla i Canta i els xeremiers, a l'esplanada de darrere de Sant Salvador.
A LES 19 h, III torneig de Dards, inscripció lliure al Bar Central. (Programa a part)
A les 22h, festa pagesa i ball obert amb l'agrupació Esclafits i Castanyetes, a la plaça del Conqueridor.
A les 23:45 h, actuació de Cenicero Total, al pub Pas a Nivell.
A les 24 h, gran traca fi de festa, des de la mateixa plaça.

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D'ANYS!

No hay comentarios: