martes, 22 de junio de 2010

Programa de festes de la Colònia de Sant Pere 2010

Juny

Dissabte 19

10-14 h Jornada de portes obertes a l'Escola de Vela del Club Nàutic, amb passejades gratüites per la mar, a partir dels 6 anys.
18 h Inauguració de l'exposició de macramé, calat i llatra, Cort i confecció , al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta els dies 19 i 20 de juny, de les 18 h a les 20 h.

Diumenge 20

9-12h Diada de Volantí. Ho organitza: Clun Nàutic. (Programa a part). (S'ha passat a dia 26, degut al mal temps).

Dious 24

19 h Exhibició de judo, a càrrec de l'escola de judo Renshinkan de la Colònia de Sant Pere, a la plaça de Sant Pere.

Divendres 25

20:30 h Inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i ala llarg del passeig Marítim, dels xeremiers d'Artà. Hi col.labora: el Club Nàutic.
22 h Concert de música am l'actuació de MOHEBIUS i , a partir de les 23:30 h, Torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, devora la platja de la Colònia. Ho organitzar: Sardinaires Coloniers.

Dissabte 26


9-12h Diada de Volantí.

19:30 h Partit de vòlei i sènior masculi entre el Club Vòlei ARTÀ i velles glòries del club, als Poliesportiu Cap Ferrutx. Ho organitza: Club Vòlei Artà.
20 h Lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca. Acte segui, homenatge als socis octogenaris d'enguany i festa del 25è aniversar de l'Associació de Persones Majors de la Colònia amb un sopar pera als socis assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.
22:30 h Verbena camp a la plaça de Sant Pere, amb l'actuació de les orquestres NÀUTIC I GRAN CASINO.

Diumenge 27

19 h Festa infantil amb cucanyes, jocs de carrer amb Limbo Dance i Big Foot, actuació del grup d'animació infantil TIC-TAC-TOC i un castell inflable especial per a bebés, a la plaça de Sant Pere.
22 h Vetllada de ball de bot, a càrrec de l'agrupació Artà Balla i Canta, a la plaça de Sant Pere.

Dilluns 28

18 h Un munt de contes a la senalla, a càrrec de Pilar Gimeno, a la biblioteca de la Colònia de Sant Pere.
20 h Concert de final de curs, a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i del taller de veu, a l'església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música. Hi col.labora: Centre Cultural.

Dimarts 29

19 h Ofici solemne en honor a Sant Pere. Predicarà mossèn Francesc Vicens. En acabar, processó marítima de Sant Pere
22:30 h Concert de Sant Pere, a càrrec de la Banda de Música d'Artà a la plaça de Sant Pere.
24 h Focs artificials a la platja, a càrrec de Caballer FX.

Juliol

Dijous 1

18 h Taller de pesca, al Moll. Aprèn a conèixer els peixos o a fermar un ham, entre d'altres coses. Ho organitza: Confraria de Pescadors de la Colònia de Sant Pere.
20:30 h 1a Conferència:"La costa d'Artà a través de la imatge i la paraula", a càrrec de Cosme Aguiló. Al Centre Cultural.

Divendres 2

20:30 h Concert fet a casa., a càrrec d'Irene Gili Pérez, Keila Vincet Tur, Toni Lliteras Pastor, Rafel Caldentey Grego, Marc Alomar Payeras i Maria Francesca Danús Nicolau, a l'església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere. Hi col.labora: La Caixa.

Dissabte 3

9h Excursió amb piragua o caiac fins a l'illa des Porros. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Club Nàutic.
20h Mercadet artesanal, devora la platja, amb artessans de joieria, fusta, paper, pedra i telles. Hi haurà tot tipus de complements:arracades, cinturons, llums, escultures, penjolls, etc.
20:30h XXI Cursa Popular de les Festes de Sant Pere. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran dues curses segons l'edat dels participants. Menors de 16 anys (4.150m):partida a les 20:45 h. Categories: sènior femení, sènior masculí i veterans (nascuts fins l'any 1970).
23:30h Verbena popular a la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestres Coktail, Aucanada Band i la Loca Motora.

Diumenge 4

18 h Boti-Boti-Boti, amb el tobogan gegant Kongo Krazy (únic a Espanya), un súper castell, un bou mecànic, cinc llits elàstics i, per acabar, l'escuma infantil !, a la plaça de la Bassa d'en Fasol. És gratuït. Es recomana que dugueu banyador.

Dijous 8

20:30 h 2a conferència:"La costa d'Artà a través de la imatge i la paraula", a càrrec de Cosme Aguiló. Al Centre Cultural.

Divendres 9

21:30h Pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. Els beneficis aniran destinats a favor de CARITAS. Ho organitza: Consell Parroquial.

Dissabte 10

21 h Lliurament de trofeus i sopar per a socis del Club Nàutic, al Club Nàutic.
21 h Nit electrònica Openair Colònia, una festa de DJ al Poliesportiu Cap Ferrutx, amb els DJ Frank Arrebola, Use, Witiza Martin, Cinzano, Marco Nair, Da Rosa i Keet DJ. Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia.

Diumenge 11

9 h Passeig cicloturístic d'Artà a la Colònia i tornada. Partida des de la plaça del Monument.Berenar a la plaça de Sant Pere. Inscripcions: Bicicletes Caldentey d'Artà al tel. 971835644 o al 609309443. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

10-20 h Se celebrarà el Mulla't a la platgeta de la Colònia de Sant Pere, on hi haurà un estand per comprar objectes o fer donatius a favor d'ABDEM (Associació Balear d'Esclerosi Múltiple).
18:30h VIII Travessia de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia . Les inscripcions es faran el mateix dia. Ho organitza: Club Aigua Esport.

Dimecres 14

18:30 Contacontes amb titelles, a càrrec d'Asja Schalekamp, a la Biblioteca Municipal. Ho patrocina: Consell de Mallorca.

ALTRES ACTIVITATS

Cada dimecres, durant els mesos de juliol i agost, es duran a terme activitats (tallers i contacontes) a la Biblioteca Municipal de la Colònia de Sant Pere.
Els dies 19 i 20 de juny, exposició de macramé, calat i llatra, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 18 h a les 20 h.
VIII Circuit de Vòley Platja Nocturn 2 x 2 , a la platgeta. Dimecres 30 de juny i dimecres 7, dilluns 12, dimercres 14, dimecres 21 i dimecres 28 de juliol de 2010, de 21 a 24 h. Inscripcions a l'oficina municipal o, directament, a Joan Martí, fins al 25 de juny. Ho organitza: Club Vòley Artà.
Els dues 12 u 14 de juliol , a partir de les 20h , II Circuit de Vòlei Platja Infantil 2x2 , a la platgeta. Inscripcions a l'oficina municipal o, directament, a Joan Martí, fins al 7 de juliol. Ho organitza: Club Vòley Artà.
Els dies 26 i 27 de juny, a les 11 h, X Regata fins al faralló d'Albarca i volta al faralló. Concentració a l'esplanada del Moll.Amb la celebració del 10è aniversari, arribaran vaixells d'arreu de Mallorca i Menorca. Ho organitza: Club Nàutic.

Molt bones festes i molts anys per a tothom!

No hay comentarios: