miércoles, 16 de diciembre de 2009

Programa Festes de Nadal, Cap d'any i reis Artà 2009





Continuació..

Divendres 18

A partir de les 22 h, TOTAL PARTY, una gran festa juvenil al nou pavelló del poliesportiu de Na Caragol, amb taller de DJ, de maquillatge, de tatuatges de Henna i un Sing Star gegant. A partir de 14 anys.

Dissabte 19

A les 10.30 h, TALLER DE DECORACIÓ DE BOLLES DE NADAL, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. I, a continuació, es penjaran les bolles als arbres de la plaça de Sant Pere. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col•labora: Centre Cultural. A les 20 h, un nou TAST DE CAVA especial per al sopar de Nadal, a càrrec de Pep Alonso, a la sala d’exposicions de Na Batlessa. Places limitades. Inscripcions al 609 309 443. Preu: 5 €. Hi col•labora: Licors Moyà

Diumenge 20

A les 11 h, III CURSA SOLIDÀRIA I CAMINADA FAMILIAR DE NADAL: una volta al poble, amb partida i arribada a la plaça del Conqueridor. Tothom hi pot participar. Inscripcions a partir de les 10 h. Preu de la inscripció: 2 € (individual). La recaptació anirà destinada a Àfrica. Anima’t i ajuda els altres amb la teva participació. Ho organitza: Artà Solidari.

A les 16 h, taller-espectacle infantil a càrrec d’ELS BANKI, on els nins/es podran gaudir de les bombolles de sabó gegants, a la plaça de la Colònia de Sant Pere.

Dimarts 22

A les 19 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer, al CP de Na Caragol. El menú serà el següent: assortiment de torradetes salades, rellom de vedella i foie amb salsa de raïm, tatín de préssecs al safrà amb crema de mascarpone. Inscripcions: enviau un SMS al 609 309 443. Places limitades. Preu: 10 €. Bon profit i bona cuina!

Dimecres 23

A les 19 h, Contacontes amb el CONTES DE NADAL a càrrec de Vicenç Amengual, a la Biblioteca Municipal de la Colònia de Sant Pere.

A les 21 h, GRAN CONCERT DE NADAL amb la Jove Orquestra Balear, amb obres de Mozart i Haydn. Director: Felip Aguirre; solista: Jordi Miralles (oboè). Gratuït. Al Teatre d’Artà.

Dijous 24

A les 17.30 h, CONCERT FAMILIAR, a càrrec de l’Orfeó Artanenc, a la Residència de Persones Majors.

A les 18.30 h, Matines a l'Església de la Colònia de Sant Pere.

A les 20 h, Matines a la Parròquia de la Transfiguració del Senyor.

A les 20.30 h, Matines al Convent dels Frares Franciscans.

A les 23.30 h, festa de la Nit de Nadal, UN NADAL PER A TOTS, al nou pavelló del poliesportiu de Na Caragol, amb la millor animació musical de sempre (dels anys 60 a l’actualitat), a càrrec dels DJ VANDESHOW.

Divendres 25 - DIA DE NADAL

A les 18.30 h, escenificació del tradicional BETLEM VIVENT, dins el recinte emmurallat de Sant Salvador, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta.

Diumenge 27

A les 11 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l'actuació del grup infantil TIPI TIPI TOP, a la plaça del Conqueridor d'Artà. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines d'Artà, a la plaça del Conqueridor.

A les 16 h, esperarem l'arribada del carter reial amb l'actuació del grup infantil TIPI TIPI TOP, a la plaça de la Colònia de Sant Pere. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines de la Colònia de Sant Pere.

Si no podeu venir, podeu enviar la vostra carta mitjançant el correu electrònic a l’adreça següent: cartereial@arta-web.com

A les 18.30 h, festa de l’Estendard a l'escalonada de Sant Salvador, al primer replà. Acompanyats pels Xeremiers d'Artà, es llegirà el manifest i s’amollarà la senyera del campanar de l'església. Clourà l'acte l'Orfeó Artanenc amb el cant de La Balanguera, i brufarem les festes amb una tassa de xocolata per a tots. Ho organitza: l’Obra Cultural Balear.

A les 19 h, representació de l’espectacle infantil LA BELLA I LA BÈSTIA, un conte cantat. Estrena d’aquest nou espectacle produït per Mallorca So. Funció de petit format per a un públic familiar. Direcció: Rafel Brunet. Al Teatre d’Artà. Preu 10 €, reduïda 7 €.

Dijous 31

A les 21.30 h, sopar i celebració de la Nit de Cap d’Any al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Centre Cultural.

A les 23.30 h, FESTA DE CAP D’ANY, al nou pavelló del poliesportiu de Na Caragol. Vine, gaudeix i dóna la benvinguda a l’any nou amb la primera festa de la temporada, a càrrec de Deejay CATXORRO (Guillem del Dorado) i Deejay BALATER (Pollença). Haurà cava i raïm per celebrar l’any nou.

GENER

Dissabte 2

A les 16.30 h, CONCURS DE DIBUIX DE NADAL, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Hi haurà categories per edats i premis per als guanyadors i per a tots els participants. En acabar, hi haurà una xocolatada amb ensaïmades. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col•labora: Centre Cultural.

A les 21 h, representació de l’espectacle DESPULLA´T AMB MI, a càrrec d’Absolut Cia, Coreografia i direcció: Marga Llobera. Intèrprets: Marga Llobera i Lluís Canet. Música: R. Sakamoto i Teléfon Tel Aviv. Audiovisual: Miguel Ramón. A la Fundació Aina Maria Lliteras de Can Cardaix.

Diumenge 3

A partir de les 10 h, mercat de segona mà, a la plaça del Conqueridor.

Dimarts 5

A les 18.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, al moll de la Colònia de Sant Pere. Acte de benvinguda de les autoritats i dels nins i nines de la Colònia.

A les 19.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT a Artà. Els acompanyarem des del principi del carrer de Ciutat fins a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, recepció oficial de les autoritats i dels nins i nines d’Artà, i repartiment dels regals

Dimecres 6

A les 19 h, celebració del 50è aniversari de la revista Bellpuig, amb la projecció d’un audiovisual, el concert de l’orquestra de cambra Andrés Segovia de Madrid, i l’actuació de l’Orfeó Artanenc, al Teatre d’Artà. A la sortida hi haurà un refresc per a tothom.

Divendres 8

A les 20 h, inauguració de l’exposició de pintura de Pepita Coll, a la sala d'exposicions de l'Estació (1er pis). Romandrà oberta fins dia 22 de gener.

Dissabte 9

A les 18.45 h, CONCERT FET A CASA, a càrrec d’Irene Gili Pérez, Keila Vincet Tur, Toni Lliteras Pastor, Rafel Caldentey Crego, Marc Alomar Payeras i Maria Francesca Danús Nicolau, a l’església parroquial de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere.

Transport

Els dies de la Nit de Nadal (24 de desembre) i de la Nit de Cap d’Any (31 de desembre), hi haurà un autobús que anirà de la Colònia de Sant Pere a Artà. Places limitades. Inscripcions al 609 309 443. Dos dies abans de cada acte es tancarà la inscripció.

MOLTS D’ANYS I BONES FESTES A TOTHOM


Vía www.arta.web.com

No hay comentarios: