martes, 17 de marzo de 2009

El president del Llenguadoc-Rosselló titlla els catalans de "cabronassos amb un dialecte ultraminoritari"

En una conferència a Montpeller, George Frêche afirma que el voten una "majoria d'idiotes" perquè sap com "entabanar-los"

El polític francès Georges Frêche no destaca precisament pels seus dots diplomàtics. Alcalde de Montpeller durant 27 anys i president de la regió del Llenguadoc-Rosselló des del 2004, Frêche ha protagonitzat nombroses polèmiques a causa dels seus excessos verbals. Demagog i sexista, el seu darrer escàndol està lligat a uns comentaris que va realitzar fa uns mesos en una conferència a la universitat de la ciutat occitana de Montpeller i que tot just acaben de sortir a la llum pública. Segons Frêche, els catalans, que representa a través del departament regional, són "uns cabronassos amb un dialecte ultraminoritari".

El polític, que va ser expulsat del Partit Socialista (PS) el gener de 2007, no acaba aquí i va afirmar que "els catalans em fan cagar. Els enculeu durant dos anys, els deixeu reposar dos anys més i els dos anys finals [els mandats dels presidents regionals de França són de sis anys] els dieu que els estimeu, amb bones paraules, els contruiu un petit institut per a quatre setciències,...tothom està content, però com que parlen català ningú no els entén a tres quilòmetres de casa seva". (Llegir més...)

Via MD

3 comentarios:

Anónimo dijo...

¡Ni un pelo de diplomático, no...!

Bikos.

Anónimo dijo...

jajajaja,,, una gran verdad, pero sobre todo referido a los nacionalistas, al Tripartir y a los miles de enchufados.

El resto es buena gente
pero ¿por qué votan a la chusma del Tripartit?

Anónimo dijo...

Es cierto Salon, no es nada diplomático, pero es que la gente ya empieza a estar hartita de tanto derroche por cuestión de lengua y de tanto imperialismo catalán, en las islas también se va desengañando la gente.