martes, 4 de noviembre de 2008

Comarca de Llevant : sobre el tren

La Plataforma Mallorca-Llevant advierte que la extensión del tren supone encementar 457.638 m2

T. O. MANACOR. La Plataforma Mallorca-Llevant emitió ayer un nuevo comunicado en el que informó que, tras haber consultado las expropiaciones publicadas día 30 en el BOIB, calcula que "en total se encementarán 457.638 metros cuadrados de territorio para que vuelva a pasar el tren", en alusión a la extensión prevista desde Manacor hasta Artà.
Dicha plataforma http://mallorcallevant.blogspot.com incluso detalla: de Manacor, 141.674 metros cuadrados; de Sant Llorenç, 123.270; de Son Servera, 81.132, y de Artà, 105.562. "Para reabrir la vía se necesita tres veces más de territorio del que se necesitaba cuando la abrieron por primera vez", se advierte en el escrito. En conclusión, la Plataforma Mallorca-Llevant sentencia: "La propuesta ferroviaria de la conselleria de Movilidad del Govern es una chapuza en toda regla".

5 comentarios:

Anónimo dijo...

I aqueixos qui són ,els anti-tot de torn?

Anónimo dijo...

Volem un trasnport públic de qualitat per llevant! que ens permeti no agafar el cotxe i no ens xapi la comarca en dos, prou hipotèques polítiques a costa dels recursos de tots i de la comarca, Tren NO, trasnport públic de qualitat Si!

Anónimo dijo...

I voltros què feu! només posar aquesta noticia al blog!? això son representants del poble?

mare nostrum dijo...

Si algú vol representar el poble d'Artà haurà de defensar l'arribada del tren que és el que volen artanencs i artanenques, la majoria.

Anónimo dijo...

artenecs majoria, ens agradaria que ens explicàssiu per què voleu el tren?

. Quan anireu a Son Servera, Sant Llorenç, Son Carrió o Manacor en tren? Perquè sabeu que en tren no podreu arribar enlloc més.
. Empleareu el tren cada dia per anar en aquests llocs, o només el voleu per un pic a l'any anar a fira?
. Sabeu que no podreu arribar amb el tren a Palma? a no ser que camineu 2 km, per anar a l'altra estació de Manacor?

PER QUÈ VOLEU EL TREN, SI AQUEST TREN NO DUU ENLLOC?