viernes, 19 de junio de 2009





Fotos:Abendstimmung in Colonia de Sant Pere

Juny

Dissabte 20

A partir de les 10:00h i fins a les 14:00h jornada de portes obertes a l'Escola de Vela del Club Nàutic, amb passejades gratuïtes per la mar, a partir dels 6 anys.

Diumenge 21

De les 9:00h a les 12:00h, Diada de Volantí. Ho organitza: Club Nàutic. (Programa a part)

Dijous 25

A les 19 h, inauguració de l'exposició de macramé, calat i llatra, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta els dies 26 i 27 de juny, de les 19 h a les 21:30 h.

A les 20h, exhibició de judo, a càrrec de l'escola de judo Renshinkan de la Colònia de Sant Pere, a la plaça de Sant Pere.

Divendres 26

A les 20:30 h, inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i al llarg del passeig Marítim, dels xeremiers d'Artà.

A les 22h, concert de música amb l'actuació del grup d'havaneres Gent des pla i a partir de les 23:30 h, torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, devora la platja de la Colònia. Ho organitza: Sardinaires Coloniers.


Dissabte 27

A les 20:00h, mercadet artesanal, devora la platja, amb artesans de joieria, fusta, paper, pedra i teles. Hi haurà tot tipus de complements: arracades, cinturons, llums, escultures, penjolls, etc.

A les 20:30 h. XX Cursa Popular de les Festes de Sant Pere. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran dues curses segons l'edat dels participans. Menors de 16 anys: partida a les 20:30 h Majors de 16 anys: partida a les 20:45 h Categories: sènior femení, sènior masculí i veterans (nascuts fins l'any 1.969)

A les 23:30 h, verbena popular a la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestresMITJANIT, TUMBET DE SOLFA I PELILLOS A LA MAR.


Diumenge 28


A les 18:00 h, Boti-Boti-Boti, amb el castell inflabel "Pirates" , el "Oriental", un bou mecànic i per acabar l'escuma infantil!, a la plaça de la Bassa d'en Fasol. És gratuït. Es recomana que dugueu banyador.

A les 19:30 h, partit de vòlei sènior mascuí entre el Club Vòlei Artà i velles glòries del club, al Poliesportiu Cap Ferrutx. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

A les 21:30 h, concert de jazz, a càrrec de MANFRED KULLMAN TRIO, a l'hotel Rocamar. Preu: 10 euros. Venda d'entrades el dia del concert. Ho organitza: Teatre d'Artà.

A les 22h. representació de l'obra de teatre BON VIURE I NO TREBALLAR NO POT DURAR.
Una obra divertida a càrrec del grup de Teatre Colonier, a la plaça de Sant Pere.

Dilluns 29

A les 19:00 h, Ofici solemne en honor a Sant Pere. Predicarà mossèn Francesc Vicens. En acabar, processó marítima de Sant Pere.

A les 21:30h, Artà, una altra mirada, projecció audiovisual a càrrec d'Agustí Torres, al Centre Cultural. Duració: 35 minuts. Ho organitza: Teatre d'Artà.
A les 22:30h, concert de Sant Pere, a càrrec de la banda de música d'Artà, a la plaça de Sant Pere.
A les 24:00 h. focs artificials a la platja, a càrrec de Caballer FX.

Dimarts 30

A les 19:30h, concert de final de curs, a càrrec dels alumnes de l'Escola municipal de Música i del taller de veu, a l'església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música. Hi col.labora: Centre Cultural.

Dimecres 1

A les 19:30 h, festa infantil amb cucanyes i jocs de carrer, i actuació del grup d'animació infantil Mallorca Festa, a la plaça de Sant Pere.

Dijous 2

A les 18:00h , aprèn a conèixer els peixos o fermar un ham entre altrees coses en el taller de pesca, que durà a terme al moll. Ho organitza la Confraria dels pescadors de la Colònia de Sant Pere.

Divendres 3

A les 21:30 h pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. La vetlada estarà amenitzada amb música. Els beneficis aniran destinats a favor de CARITAS. la vetllada estarà amenitzada pel duo musical ONE WORLD. Ho organitza: Consell Parroquial.

A partir de les 24 h, festa verbenera jove, a la plaça de Sant Pere..Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia de Sant Pere.

Dissabte 4

A les 10:00 h, mercadet de segona mà, a la plaça de Sant Pere a benefici de l'AMIPA del Col.legi Rosa dels Vents.

A les 20:00 h, festa d'aniversari de l'Associació de Persones Majors de la Colònia i homenatge als socis octogenaris d'enguany. Acte seguit, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca i refresc per als socis assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

A les 22:30 h, verbena camp a la plaça de Sant Pere, amb l'actuació de les orquestres OASIS I COCKTAIL LATINO.

Diumenge 5

A les 9:00 h, passeig cicloturístic d'Artà a la Colònia i tornada. Partida des de la plaça del Monument. Berenar a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

A les 9:00 h, excursió amb piragua o caiac fins a l'illa des Porros. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere.Ho organitza: Club Nàutic.

A les 18:00 h, concurs de castells d'arena, a la platjeta. Ho organitza l'associació de joves de la Colònia de Sant Pere.

A les 20h. Contacontes: El pescador de la Colònia, a càrrec de Victòria Sitges, al Centre Cultural.

A les 22:00h vetlada de ball de bot, a càrrec de l'agrupació Esclafits i Castanyetes, a la plaça de Sant Pere.

Dimarts 7

A les 19h, Contacontes:
El professor Sorpresess a la terra del Myotragus, a càrrec del Professor Sorpreses, a la Biblioteca Municipal de la Colònia de Sant Pere.

Dissabte 11

A les 20:00 h nit de futbet, al poliesportiu Municipal Cap Ferrutx. Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia de Sant Pere.

A les 21:00 h, lliurament de trofeus i sopar per a socis del Club Nàutic, al Club Nàutic.

Diumenge 12

A partir de les 10:00 h i fins a les 20:00 h se celebrarà el Mulla't a la platgeta de la Colònia de Sant Pere, on hi haurà un estand per comprar objectes o realitzar donatius a favor d' ABDEM (Associació Balear d'Esclerosi Múltiple).

A les 18:30 h, VII Travessia de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia. Es faran tres curses, segons l'edat dels participants. Les inscripcions es faran el mateix dia. Ho organitza: Club Aigua Esport.

Altres activitats

Cada dimarts, durant els mesos de juliol i agost, es realitzaran activitats a la Biblioteca Municipal de la Colònia de Sant Pere.

Els dies 26 i 27 de juny, Exposició de macramé, calat i llatra, al club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 19:00 h a les 21:00 h.

Els dies 1,8,13,15,20 i 22 de juliol, a partir de les 21 h, VII Circuit de Vòlei Platja Nocturn 2x2, a la platgeta. Inscripcions a l'oficina municipal o a en Joan Martí, fins el 26 de juny. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

Els dies 15 i 22 de juny, a les 11:00h, VII Regata fins al faralló d'Albarca i volta al faralló. Concentració a l'esplanada del moll. Ho organitza: Club Nàu

No hay comentarios: