domingo, 22 de junio de 2008

Congrés del PP, avui...

Sembla que Mabel Cabrer, ex-consellera d'Obres Públiques ha estat nomenada per Rajoy vocal de la nova Executiva del PP nacional.

Rosa Estaràs, ha destacat en el XVI Congrés Nacional del partit que ha perdut suports o ha decaigut l'esmena plantejada per Carlos Delgado, en la qual es defendiía que els pares puguin triar la llengua en la qual els seus fills rebin l'educació en els col·legis.


També diu Estaràs que s'ha aprovat per unanimitat en aquest Congrés, la proposta presentada per Joan Huguet, qui en nom del PP de les illes, País Basc, Catalunya, Galícia i València ha defensat el “bilingüisme integrador”, amb la finalitat de que els escolars aprenguin les dues llengües oficials d'aquestes Comunitats Autònomas. “En les illes els nins podran conèixer el castellà i la llengua mallorquina, menorquina, eivissenca o formenterensa de manera que en cap cas una llengua pugui estar per sobre d'una altra”, ha dit Rosa Estaràs.
A mi em sembla bé , perquè seria molt d'embull que fossin els pares els que triin la llengua en què s'ha de rebre l'ensenyament, encara que se'ls pot escoltar la seva opinió...i també em sembla bé que es parli de llengua balear i no de català.

No hay comentarios: