sábado, 7 de noviembre de 2009

Voluntaris simpatitzants de UPyD a Artà

Per en Xesc Artigues hem sabut que avui han vengut a fer llimpiesa a Cala Torta, cosa que s'agraeix, ja que si no és per iniciatives així aquesta cala està bastant abandonada, tot i formar part del Parc Natural de Llevant, que en teoria no serveix de res. Mirau les fotos: ¡quina porqueria!



Jornada de recollida a Cala Torta.

Fa uns mesos des de UPyD Balears vàrem denunciar s'estat en que es trobava Cala Torta, al municipi d'Artà.
És una cala de difícil accés però això no pot ser una excusa per deixar-la bruta. Evidentment sa culpa de que hi hagi fems és des brut que el tira però com ses institucions se van tirant es trastos unes a ses altres sense solucionar es problemes, hem decidit anar-hi i fer-ho net noltros.
Hi havia de tot, cadires velles, una tenda de campanya, una bateria de cotxo i evidentment cents d'envasos, pots, llaunes, botelles de vidre, papers, periòdics...

Ha estat una bona jornada, amb bon ambient i tots hem quedat satisfets. I ens hem compromesos a continuar denunciant aquestes situacions i si ses institucions no ho arreglen, fer-ho noltros si és possible.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt be per UPyD, això és estar conscienciat pel medi ambient.

Xesc Artigues dijo...

Si voleu veure alguna fotografia de com estava el bosc, visitau http://xescartigues.blogspot.com/2009/11/jornada-de-recollida-cala-torta.html

Anónimo dijo...

UPyD, ja teniu un altre vot d'un artanenc.