jueves, 18 de diciembre de 2008

Programa festes de Nadal a Artà i Colònia de Sant Pere


Divendres 19

A les 22 h, acte de lliurament dels PREMIS 31 DE DESEMBRE, al Teatre d’Artà. Aquests premis són atorgats per l'Obra Cultural Balear a persones o associacions en reconeixement a la seva labor en defensa de la llengua i la cultura catalanes a les Illes Balears. L’acte inclou diferents espais artístics: musicals, teatrals, recitals, videodocumentals... L’espectacle serà emès en directe per IB3 i TV3. Entrada amb invitació. Ho organitza: Obra Cultural Balear.


Dissabte 20

A les 10.30 h, TALLER DE DECORACIÓ DE BOLLES DE NADAL, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. I, a continuació, penjada als arbres de la plaça de Sant Pere. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col•labora: Centre Cultural.

A les 17, GIMCANA URBANA NADALENCA, un joc familiar on tothom pot participar (de 6 a 99 anys), a la plaça del Conqueridor. Els grups han de ser de 4 persones, que han d’anar disfressades de qualque motiu nadalenc. Les inscripcions es poden fer fins dia 17 al 971 82 93 29 o a l’a/e centrejove@arta-web.com. En acabar, hi haurà xocolata i ensaïmada per als participants. Ho organitza: Centre Jove d’Artà.

A les 19 h, HIGH SCHOOL MUSICAL 3, pel•lícula de comèdia juvenil, al Teatre d’Artà.

A les 19.30 h, inauguració de l'EXPOSICIÓ DE PINTURA de Maria Garcia San Juan, a la sala d'exposicions de l'Estació. Romandrà oberta fins dia 7 de gener.

Diumenge 21

A les 11 h, II CURSA SOLIDÀRIA I CAMINADA FAMILIAR DE NADAL: una volta al poble, amb partida i arribada a la plaça del Conqueridor. Tothom hi pot participar. Inscripcions: a partir de les 10 h. Preu de la inscripció: individual 3 € i familiar 5 €. Anima’t i ajuda els altres amb la teva participació. Ho organitza: Artà Solidari.

A les 19.30 h, HIGH SCHOOL MUSICAL 3, pel•lícula de comèdia juvenil, al Teatre d’Artà.

Dimecres 24

A les 17.30 h, CONCERT FAMILIAR, a càrrec de l’Orfeó Artanenc, a la Residència de Persones Majors.

A les 19 h, Matines a la Parròquia de la Transfiguració del Senyor.

A les 20.30 h, Matines al Convent dels Frares Franciscans.

A les 21 h, Matines a l'Església de la Colònia de Sant Pere.

A les 24 h, festa de la Nit de Nadal, NADAL TOTS PLEGATS, a la carpa de l’amfiteatre de Na Batlessa. Ho organitza: Associació de Comerços i Serveis d’Artà.

Dijous 25 - DIA DE NADAL

A les 18.30 h, escenificació del tradicional BETLEM VIVENT, dins el recinte emmurallat de Sant Salvador, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta.

A les 20.30h, EL LLAC DELS CIGNES, EL MUSICAL. Un príncep vol aprendre a fer conjurs i pocions màgiques per desencantar la seva estimada Oddette, convertida en un cigne per un bruixot malvat. Un espectacle multidisciplinar ple de comicitat, dansa, cançons i un amb missatge educatiu per a tota la família i tots els públics. Un musical interpretat per 17 actors, cantants i ballarins. Vine a descobrir la màgia! Al Teatre d’Artà.

Divendres 26

A les 18h, EL LLAC DELS CIGNES, EL MUSICAL, al Teatre d’Artà.

Dissabte 27

A les 11 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l'actuació d’un grup infantil, a la plaça del Conqueridor d'Artà. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines d'Artà, a la plaça del Conqueridor.

A les 16 h, esperarem l'arribada del carter reial amb l'actuació d’un grup infantil, a la plaça de la Colònia de Sant Pere. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines de la Colònia de Sant Pere.

Si no podeu venir, podeu enviar la vostra carta a través de correu electrònic a l’adreça següent: cartereial@arta-web.com

Diumenge 28

A les 19.30 h, Una amistat inoblidable, pel•lícula infantil i d’aventures. És la història de l'amistat entre una nena i una guineu. Gràcies a la guineu, la nena descobrirà una natura secreta i salvatge, i això li canviarà la vida


Dimarts 30

A les 17 h, Un conte de reis, a càrrec de la Fundació Kairòs, a la Biblioteca Municipal de la Colònia de Sant Pere.

Dimecres 31

A les 21.30 h, sopar i celebració de la Nit de Cap d’Any al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Centre Cultural.

A les 24 h, FESTA DE CAP D’ANY, a la carpa de l’amfiteatre de Na Batlessa. Vine, gaudeix i dóna la benvinguda a l’any nou amb la primera festa de la temporada.

GENER

Dissabte 3

A les 16.30 h, CONCURS DE DIBUIX DE NADAL, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Hi haurà categories per edats i premis per als guanyadors i per a tots els participants. En acabar, hi haurà una xocolatada amb ensaïmades. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col•labora: Centre Cultural.

Diumenge 4

A partir de les 10 h, mercat de segona mà, a la plaça del Conqueridor.

Dilluns 5

A les 18.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT, al moll de la Colònia de Sant Pere. Acte de benvinguda de les autoritats i dels nins i nines de la Colònia.

A les 19.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT a Artà. Els acompanyarem des de l'inici del carrer de Ciutat fins a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, recepció oficial de les autoritats i dels nins i nines d’Artà, i repartiment dels regals

Dimarts 6

A les 20 h, actuació d’AUDITE SILETE, quartet de flautes dolces integrat per Tomeu Ginard (flauta baixa), Biel Tous (flauta tenor), Joana Domenge (flauta contralt) i Gonzalo Sánchez (flauta soprano). Ens oferiran un repertori variat de l’època antiga, renaixentista i barroca, de compositors com Lluís de Milà, Demantius, Bach, Witt, Merulo, Charpentier, Beethoven, entre d’altres. Al Teatre d’Artà.

Dissabte 10

A les 20.30 h, gran concert de cloenda del XX Festival de Música Clàssica Antoni Lliteres, amb FOLIAS & ROMANESCAS, a càrrec de Jordi Savall. Entrades ja a la venda al Teatre d’Artà.

Diumenge 11

A les 18.45 h, CONCERT DE NADAL, a càrrec de la coral MUSICANTES, a l’església parroquial de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere.


CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JUGUETES (de l’1 al 1 7de desembre)
Jugar és un dret, no un privilegi
Punt de recollida: Centre Social (c/ de Rafel Blanes, 10), dilluns d’11 h a 13 h, i dimecres de 10 h a 18 h. Campanya destinada a famílies d’Artà i de la comarca de Llevant amb manca de recursos. Hi col•laboren: Caritas i Ajuntament d’Artà. Més informació al 699 00 71 68

CENTRE JOVE

Dissabte 20 (desembre)

GIMKANA NADALENCA

A les 17 h. a la Plaça del Conqueridor.
Grups de 4 persones mínim.
iMiImportant: anar disfressat d'algun motiu nadalenc. Hi haurà premi pels guanyadors i per la millor disfessa. (S'han d'apuntar abans del dia 17)

NIT D'HUMOR
A partir de les 22h. al Centre Jove. Vine a fer unes rialles amb nosaltres, t'esperam.

No hay comentarios: