viernes, 18 de julio de 2008

Per l'aprovació ja de les normes subsidiàries!

Aquí el teniu en el punt verd de la Colònia de Sant Pere (un dels tres), a rebosar!...No aquesta foto no es per denunciar que els punts verds actuals de la Colònia estan sempre plens i no es fa bé la recollida. Res d'això, a la Colònia (d'Artà) la recollida dels fems funciona molt bé. De fet es fa la recollida selectiva a domicili , que ja voldríen tenir aquest servei altres municipis! , i és molt còmode, segons conten...a cada família es van regalar tres contenidors: un groc, un blau i un verd...i segons el dia es treu al portal: paper, vidre o plàstic.

A més a més ,per les deixalles més voluminoses (mobles, electrodomèstics...) i per les restes de jardineria també si avises passen a domicili una vegada cada mes, basta amb avisar a na Maite.Meravellós!! ideal!!...aquest batle que tenim és un crack per organitzar coses així, sempre ho hem dit!

el problema és que molta gent, la majoria dels habitants, només viu aquí els caps de setmana i el diumenge, que només es fa la recollida de fems orgànic, o bé viuen al camp, per on no hi passen, així que cal que duguin la resta dels fems a tirar als punts verds (només tres i ...petitets, insuficients diguem) i per això són molt utilitzats. La foto és presa a la primavera. En arribar l'estiu ve el problema: la Colònia passa de 300 habitants a 4000...Necessitam UN PUNT VERD en condicions.

Què passa? idò que l'Ajuntament ja té el solar gravat i a punt per fer-lo, però com no s'aproven les normes subsidiàries , i a més s'han retallat els pressupostos, idò no es pot fer.

Però això no és el pitjor: és que a causa de la inactivitat dels polítics alhora de moure's per treballar i aprovar les NNSS, que ja fa anys que passen en cançons i no fan res més que cobrar i cobrar massa !!, els nostres majors de la Colònia tampoc poden procedir a l'ampliació del local de la Tercera Edat, encara que disposen d'un donatiu (amb aquesta condició) de 300.000 euros, aconseguits pel representant del PP, podria ser que el qui el va donar se'n cansi i s'ho faci retornar...Què ja són un munt d'anys, i així ho acabariem d'arreglar tot: potser perdriem el dret d'ampliar el local de la Tercera Edat igual com hem perdut Les Cases de Betlem o el Càmping de la Colònia.

I els contribuents pagant, pagant més que enlloc, perquè viure aquí és viure al lloc on més impostos paguen de Mallorca, i a S'Estanyol i a Betlem paguen com per viure a urbanitzacions de luxe i semblen llocs tercermundistes. I ningú no fa res....

No hay comentarios: