viernes, 8 de febrero de 2008

NOVA MANGARRUFA DEL GOVERN ANTICH

El govern Antich després d'haver concedit ja feia una setmana el Palma -Arena pel miting de'n Rajoy el proper dia 20, ara va i el dimecres li comunica que no pot esser. Per la qual cosa el miting dels populars s'haurà de celebrar al pavelló municipal d'sports d'Inca i ja no serà el mateix.

El motiu exposat, és que el dia 21 es celebra una competició de voley i el Palma-Arena necessita les seves instal.lacions per a l'entrenament.

Qui es pot creure que aquest entrenament no es pot efectuar a qualsevol altre pista o poliesportiu dels molts que hi ha ciutat, i més quan ja hi havia un compromís previ, però no, el Govern ha preferit perjudicar a la majoria de la ciutadania i no cumplir així , amb la seva paraula de cedir el recinte als populars. Tan preocupats deuen estar pels més de 10.000 ciutadans que sens dubte volen escoltar en Rajoy ?

Això és el bé ens desitgen, ara han de fer aquesta mala passada als ciutadans es veu que no els ha bastat en tancar el metro innecessàriament a tots els ciutadans...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Los sociatas son unos zorros, siempre lo ahn sido y siempre lo seran. a ver si los tontos del pp aprenden y cuando vuelvan a tocar el poder, les hacen lo mismo sin manias de ningún tipo. Claro que los del pp siempre prefieren ayudar a los que no son de los suyos, pensando que al final les van a votar por buenos. Ya se ha visto los votos que recoio Font, a pesar de tener al gob y a los verdes anestesiados. Solo que a la hora de ir avotar se les fue la anestesia. y los suyos por supuesto dejaron de votarle.Para que aprendan