sábado, 16 de febrero de 2008

MILERS D'AFECTATS DE FÒRUM I AFINSA ES MANIFESTEN A MADRID

El líder del PP, Mariano Rajoy, fa arribar una carta als manifestants en la qual els promet un fons que cobreixi el 100% de la inversió, sense interessos.
Els manifestants han corejat crits com 'Zapatero dimissió', 'Si em retornes els meus diners et voto' 'Estat lladre, volem una solució'.Milers d'afectats de Fórum i Afinsa es manifesten a Madrid.Més de la meitat dels afectats tenen més de 60 anys.

Els afectats que ahir van romandre tancats en l'Almudena han secundat la manifestació i abandonat el tancament.
El portaveu de la coordinadora espanyola d'afectats de Fórum i Afinsa (Ceaffa), Francisco Berzosa, ha indicat que diversos manifestants es desplaçaran fins a la catedral de l'Almudena per a recollir i donar les gràcies a la vintena d'afectats que van passar la nit en el temple per a reivindicar una resposta de l'Executiu. A les 19:30 hores se celebrarà una missa en la parròquia de Santa Teresa en homenatge als, aproximadament, 2.000 afectats que han mort des que en 2006 l'Agència Tributària intervingués Fórum Filatèlic i Afinsa, als quals també s'oferiran veles una vegada que conclogui l'acte litúrgic.
Durant la manifestació, Berzosa ha assegurat que amb aquesta protesta els afectats reclamen al Govern una solució i volen demostrar a la ciutadania que no són "avariciosos ni especuladors" sinó petits estalviadors, ja que el 83% dels perjudicats tenia invertits uns 18.500 euros de mitjana.
Milers de persones afectades per Fórum i Afinsa, 50.000 segons la Policia i més de 100.000 segons l'organització, s'han manifesatdo en el centre de Madrid per a exigir al Govern una "solució definitiva" per a les més de 460.000 famílies perjudicades per les presumptes estafes d'aquestes empreses d'inversió en béns tangibles.
Entre crits i pancartes de 'Zapatero dimissió', 'Si em retornes els meus diners et voto' 'Estat lladre, volem una solució' o 'No és just que per estalviar ara m'hagi de manifestar', la manifestació han congregat a desenes de plataformes independents, procedents de Madrid, País Basc, Extremadura, Andalusia i València, entre unes altres, que formen un col·lectiu d'afectats que engloba a 160.000 perjudicats.


http://www.ideal.es/almeria/20080216/economia/
miles-afectados-forum-afinsa-200802161930.html

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Los que se manifiestan a favor del pp, es porque no viven en Artá ó en Sa Colonia de Sant Pere, donde los del pp, han conseguido que de cada vez creamos menos en ellos. De Palma nos imponen cada vez un candidato peor. Ni con esfuerzo pueden ahcerlo peor. Por favor dejen que el pueblo elija. Aqui nos conocemos todos y sabemos exactamente de que va la historia de cada y de sus egoismos y negocietes a costa de un partido.No tienen Vergonya.

Anónimo dijo...

Pues si senyor, te vosté tote sa raó . els colioniers i els artanencs tenim perdudes ses ganes de votarlos ni una sola vegade més.