miércoles, 13 de febrero de 2008

AINA CASTILLO, COORDINADORA DE CAMPANYA DEL PP A IB3

Aina Castillo és consellera de salud i actual Coordinadora de Campanya del Partit Popular.
Demanant-li per l'actual sistema de salud, n'Aina afirma que l'actual sistema de salud es el més fort d'europa, que potser faci falta fer més feina amb les Comunitats Autònomes. Que la Nostra Comunitat és un exemple de seguretat pública i també de sanitat privada, és on més assegurances privades hi ha .
En quant a l'episodi del Severo Ochoa pensa que durant els 4 anys de legislatura passada del partit popular es va incrementar la sanitat en un 60 per cent, sobre el cas de Leganes la sentència en cap cas diu el que han dit, no es manifesta sobre si hi va haver o no mala pràctica. Esperanza Aguirre havia fet una aposta per la sanitat, ja hi havia hagut una denúncia prèvia a la ministra Salgado i no en va fer cas, la justícia no ha volgut pronunciar-se en el fons , si ho demanem als professionals, a les famílies o als polítics obtenim diferents criteris.Els ciutadans el que volen és que casos així no tornin passar.
Li demanen què faria ella a Son Espases que no facin els seus homòlegs, i diu que el projecte és bàsicament el mateix, amb la diferència és que ells han soterrat una planta amb un cost de 20 milions d'euros i dos mesos més de feina. La diferència és que ella hauria accelerat les obres molt més. Sobre les restes arqueològiques trobades, ella no sabia que hagués de passar això, que trobassin un torrent amb una necròpoli, però tampoc és cap novetat. Fa set mesos ja es va dir que si hi havia res, això seria totalment compatible amb l'obra de l'hospital, no som terroristes del patrimoni, podem salvar-lo i a la vegada construir l'hospital, en tot cas la sanitat està per damunt qualsevol altre criteri.
En quant al metro de Palma, demanant-li que opina de que hara s'hagin d'afegir 2 milions més als 81 milions anteriors. N'Aina diu que el que fa el Conseller Vicens no li produeix cap credibilitat i en canvi na Mabel Cabrer sí. A molts indrets d'Espanya s'ha produït problemes similars amb el metro i s'han solucionat de seguida. Però aquí s'utilitza políticament el metro. El que s'hauria de fer és obrir-lo el més aviat possible. El darrer informe diu que l'esforç dels operaris és mínim.
Sobre la nova promesa de'n Rajoy de que les persones de 18 a 25 anys tenguin el dentista gratis, n'Aina opina que serà cert i possible. De fet ja duim molt de temps fent feina amb aquesta proposta. Ara la durem a terme. Si en Rubalcaba n'ha donat una resposta en negatiu, és per què en Zapatero fa anunciar un projecte de salud bucodental per a nins petits i en Solbes va sortir dient que no hi havia doblers. Aquí hem complit i amb en Rajoy serà possible.
En quant al contingut d'integració dels immigrants, se li demana que pensa la consellera Concepción Pastor i n'Aina diu que això li hauríem de demanar a ella. Aina diu que una darrera enquesta diu que més del 50 per cent aprova la proposta del Sr Rajoy i accepta que la immigració és positiva però que s'ha de regular. Aquí el que passa és que des del PSOE han volgut fer veure que nosaltres no volem xerrar de segons què. I nosaltres si que volem xerrar, però de coses que realment interessen a les persones com són la immigració , l'educació, la seguretat ciutadana, poder arribar a fi de mes...
Diu que aquesta campanya és molt presidencial, que des del partit popular com a resta de campanya hem volgut que sigui així i que volem que sigui així i volem aconseguir allò que té interès pels ciutadans de les illes: els preus dels vols, financiació de les illes Balears, si guanya Mariano Rajoy la regulació de la insularitat estarà millor.
Sobre si el cas d'Hidalgo afectarà al resultat de les eleccions, Aina diu que aquestes converses ni les llegeix, ja que no tenen cap interès ni polític ni penal, això no afecta a les vides dels votants i per tant no hi tendrà cap incidència negativa.
Sobre si pensa n'Aina que es tornarà a repetir el resultat 4 PP i 4 PSOE. L'opinió de n'Aina és que el Partit Popular de les illes creix molt en vots i que en qualsevol cas li agradaria arribar a un resultat de 5 a 3.
Bé, això és el que hem entès de la conversa de n'Aina a l'IB3, però ha xerrat molt més i molt millor i estava encara més guapa del que està en aquesta foto que hem trobat.
Enhorabona Aina Castillo!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt be! de 18 a 25 anys dentista gratuior , i els altres que tenim més de 40 ??? tenim que pagar per nosaltres i pel altres???

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

SI , AINA a mi tampoc m'inspira confiança ni en Gabriel Vicens ni el seu germà Bartomeu. SONOOOOOOOOMSSSS

Anónimo dijo...

El rajoy si que inspira poca confianza, no sabe ni hablar, por dios compraros otro candidato que este da pena, además un candidato que pierde unas elecciones tendría que ser lo suficientemente coherente como para dimitir, pero claro esta alguien que no sabe ni hablar no se puede esperar de el ni sentido común ni nada, no en vano hablar es lo primero que se aprende y no aprobó ni ese curso.

Anónimo dijo...

El rajoy si que inspira poca confianza, no sabe ni hablar, por dios compraros otro candidato que este da pena, además un candidato que pierde unas elecciones tendría que ser lo suficientemente coherente como para dimitir, pero claro esta alguien que no sabe ni hablar no se puede esperar de el ni sentido común ni nada, no en vano hablar es lo primero que se aprende y no aprobó ni ese curso.