jueves, 31 de enero de 2008

"Obra Cultural Balear" a Artà

L'obra cultural Balear és un organisme que va nèixer ara fa 45, en temps de la dictadura, per tal que la llengua balear, llavors il.legal, no desaparegués, així un grup de persones que la dominaven bé es van dedicar a ensenyar-la a altres. Avui dia no només es preocupa de la llengua , sino de tot el que sigui cultura i tradicions pròpies.

Té com objectiu general "L'exaltació i recuperació de la llengua i de la cultura" i com objectiu específic pel municipi d'Artà "La integració dels nouvinguts".

Ara l'Obra Cultural Balear" es vol implantar dins el poble i per això tindrà lloc una assemblea informativa el divendres 8 de febrer, a les 20:30 h. a la Posada dels Olors o Residència de les persones majors.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Reputes Sagrades! Aixo necesitam, ja no mos falta rès mès!

Anónimo dijo...

Eramos pocos y pario la gata/s

Anónimo dijo...

Sa llengo Mallorquina,Menorquine, Ibicenca i Formenterenca no sa perdude mai. Lo que ha ocurrit es que es catalans mos volen imposa sa seva a traves de obre cultural Balear. Aixo es Mallorquins de rel no tenim que aceptero mai.DOme s es una presa de pel

Anónimo dijo...

Soy Mallorquin, Español y Europeo.NO tengo ningún problema con mi lengua madre que es el MALLORQUIN. Si nos quieren imponer el catalán a través de la obra Cultural "Balear"(claro no pueden poner Obra Cultural catalana) no lo toleraremos. queremos nuestra lengua y nuestras tradiciones y que cada isla tenga las suyas.

Anónimo dijo...

Jo no se quin complexe tenen aquests catalans que ens volen fer oblidar i envergonyir del nostre article salat i de la manera mallorquina de xerrar, que és la nostra, i no per això som més analfabets.

jaume dijo...

meam! no digueu doiarros!
S'Obra Cultural ha fet més per sa nostra llengo que tots voltros junts!
Possem un exemple! Els Cossiers existeixen a Algaida gràcies a que l'OCB d'allà la va fer revifar després d'un caramull d'anys olvidada!
Més com ells hauria d'haver!
Batuadei!