miércoles, 16 de enero de 2008

En Rajoy no vol en Gallardón com a candidat a les eleccions al Congrés de Madrid

En Mariano Rajoy ha rebutjat a n' Alberto Ruíz Gallardon per a les llistes de Madrid. Ha cedit a un ultimàtum de n'Esperanza Aguirre. En Zaplana si que hi va en aquestes llistes, i en els primers llocs.
Els del Partit Popular ja no saben que més fer per perdre vots. A més a més en Gallardon ha declarat que després d'això un dia després de les eleccions generals abandonarà la política. Sembla que si no rectifica serà n'Ana Botella la nova batllessa de Madrid. No sabem si als madrilenys els agradarà aquesta batllessa....en fi , creim que en Mariano Rajoy allò que tem és a que en Gallardon el pugui desbancar i fer-li ombra.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El meu vot ja la perdut en Rajoy...JO les volie votar perque m´agrada Gallardon ,es mès com jo... l´resta ni vos..vui parlar...son tots uns "carcas de sa derechona"

Anónimo dijo...

pues mas le valdria a rajoy, haber incluido a Gallardon en sus listas. En mi casa no nos gusta rajoy pero si Gallardon, si el no va no les votaremos,primero me quedo en casa que votar a un selor que con su dedo dice tu te quedas, tu te vas...en Palma también son igual. Imponen lo que les imponen a ellos e Madrid y después los de Palma lo imponen a los d elos pueblos.Los de los pueblos tenemos que trabajar gratis para que cuatro cerdos en Palma sigan viviendo de la politica.Nada ni un voto nuestro.que curren en la privada.

Anónimo dijo...

Rajoy no m' agrada gens, al meu qui mi agrada es Gallardon.Sinó li deixen presentar el millor que vaig a votar al partit CIUTADANOS. Per cert algú ha vist el video d la seva campnya?? podeu veurel entrant en "libertaddigital.es" swuest video es una passada.Val la pena veure'l .Es del poc real que es veu i escolta en politica avui.