viernes, 21 de marzo de 2008

La recepta de les empanades de Pasqua

Per a la pasta:

1 kg de farina fluixa
200 g de mantega
250 g d’oli
25 cl d’aigua

125 Suc de taronja
Sal
Per al farcit:
1 Braç de carn de be
200 g de sobrassada
200 g de xuia
Sal, oli d’oliva, pebre bo i pebre bord, suc de llimona

Preparació:
Fer un volcà amb la farina, posar al centre la resta d’ingredients i fer una massa. Reservar per a més tard.

Per al farcit:, treure l'os del braç, tallar la carn de be a daus molt petits i assaonar-la amb sal, oli d’oliva, pebre bo i pebre bord i suc de llimona

Mesclar bé tots els ingredients.

Fer cistelles d'uns 85 gr amb la massa, farcir-les amb la mescla, dipositar un bocinet de sobrassada i un bocinet de xuia per empanada i tapar la massa.

Ficar al forn a una temperatura de 180 graus durant 30 minuts.

No hay comentarios: