jueves, 20 de agosto de 2009

Els papes Borja i el Barça

Els PAPES BORJA i el BARÇA
General

Nacio timo_catalana.Temps.LOW.JPGEls PAPES BORJA i el BARÇA : .....

...DELIRIUM-tremens CATALANÍ.

L'espatarrant triple victoria del Barça (triumf alié de jugadors africans i espanyols) ha desbocat les illes barataries del fanatisme catalaní i ha abocat al seu comisariat kultural al tipic destarifo historic.
L'ultima banalitat publicitada per la coneguda revista catalana El Temps la podem llegir en la seua botafumeira portada (02/06/2009) : “ Són dies de glòria de la nació catalana: de la Roma dels Borja a la Roma del Barça” . Barbarismes tremens . Ni “nació catalana” ni “Roma catalanera , ni, per supost, “Papes Borjas catalanís”.
/......


Furtant , una atra vegada més, la gloria europea del Regne de Valencia en la Roma dels Borja , l'imaginatiu articul pretén establir un paralelisme entre la “grandeur” de la inexistent “Catalunya dels Papes Borja”, en la Roma del sigle XV, i la “grandeur futbolera” del triumfant Barça en la Roma del 2009.
Mal esta que el comisari Eliseu Climent, cometera la burrada historica d'afirmar fa ara dos anys : “Els Papes Borja eren catalans i varen tractar de catalanisar Europa” en una conferencia a la que assistien membres de la Casa Real . I la rellepada audiencia , enlluernada en la seua Champion League d'incultura, es va quedar tan callaeta i tan tranquila davant de tamanya barbarie historica .

Els Papes Borja (Calixt III /1455-1458/ i Alexandre VI /1492-1503) varen ser , sempre, VALENCIANS, la seua patria chica –Xàtiva- i propietats varen estar en el Regne de Valencia i lo que els Papes Bogia varen fer en la seua Roma borgiana va ser : “VALENCIANISAR Roma i VALENCIANISAR Europa sancera en la Llengua Valenciana , coronada en la cima del seu major esplendor!: el seu Sigle d´Or Literari” .
Mes encara, si els valencianíssims Papes Borja, alçaren el cap els donaria un atac de risa en tan illetrats besucs donada la tirria que els nostres borgianos Papes sentien contra els mal-afamats catalans del sigle XV , període quan la Llengua Valenciana estenia el seu domini lingüístic per tota Europa i quan la paraula “català” s'havia convertit en un insult comú ,resultat de la mala fama dels catalans .. “ mercenaris avars, rapaços, bruts, àvids maleducats i miseriosos” . Tal com consta en els documents reals espanyols i en els escrits literaris italians ....
Els catalans, els venedors ambulants, eren encara poc nombrosos en Roma pero eren despreciats com estrangers bruts, àvids i mal educats." ( “Els Papes Borja Calixt III i Alexandre VI” de Susane Schüller Piroli (Edicions Alfons el Magnànim 1991).
Furtar la bona fama dels vehins valencians , quan s´en carix d´ella i espoliar el passat gloriós dels NOSTRES valencians ilustres, es la millor prova d'eixe etern COMPLEX d'INFERIORITAT i d'eixa delirant voracitat-tremens del nazionalcatalnisme, disposat sempre a ser i aparentar lo que mai varen ser, ni mai varen tindre: ni un Regne com el de València , ni una Llengua com la Valenciana , ni uns VALENCIANS ILUSTRES com els NOSTRES Classics Literaris o els NOSTRES Papes Borja , orgullos, sempre, de ser VALENCIANS culturisadors de Roma.
“Bruts, àvids i mal educats....¡¡ i fantasiosos!!”. També en el sigle XXI.
DELIRIUM-tremens CATALANÍ :
catalunya.delirium_tremens.low.JPGwww.teresafreedom.com

No hay comentarios: