viernes, 11 de abril de 2008

DELGADO ACTIVA LA PÁGINA WEB www.porbaleares.com en la que pide el voto popular a sus postulados

El Batle popular de Calvià, ha declarat avui a la COPE la gran diferència existent entre els simpatitzants i votants del PP i la cúpula dirigent del partit, que segons ell mai no ha fet cas del que pensen els ciutadans.
Carlos Delgado també ha defensat la seva proposta lingüística basada en la modificació de l'Estatut d'Autonòmia i en la llibertat d'el.
lecció del idioma en el sistema educatiu.
Delgado ha recorda que 8 de cada 10 simpatitzants del PP estan a favor d'imposar el mallorquí, menorquí o eivissenc en lloc del català com llengua co-oficial juntament amb el castellà; i que 9 de cada 10 voten per a la lliure elecció de la llengua en l'educació.


Per això anima a adherir-se al manifest "Por Baleares" que va engegar ahir per acabar amb la farsa que es viu a la Comunitat, i en el que ell afirma el seu partit n'és també responsable.
Recordà que l'Estatut d'Autonòmia de 1.983 reconeixia el català com a llengua pròpia de la regió, i afirmà que en 1.977 s'aprovà el decret, amb el qual s'establia que "com a mínim el 50% de l'ensenyament s'hauria d'impartir en català", però que segons se sap "el 90% dels col.legis de primària imparteixen l'educació exclusivament en català".

http://www.porbaleares.com




No hay comentarios: