martes, 15 de enero de 2008

Bartomeu Vicens en els platós d'IB3

Ahir va sortir per la televisió de na Munar l'exconseller del territori i actual portaveu del grup caciquil i pesseter UM i....no ens va agradar gens.
Resulta que el senyor Bartomeu Vicens (qui ajudà a fer desaparèixer el 85% de les places turístiques del municipi d'Artà, sense possibilitat de recuperació) es va penjar ahir la medalleta d'atreure el "turisme d'arquitectura" a Ciutat , amb la construcció de les vivendes privades i de luxe a Can Domenge, dissenyades per l'exclusiu Jean Nouvel, i les comparà amb construccions d'ús públic d'altres ciutats. Ja li val!
Això si, no té cap càrrec de consciència amb els 30 milions d'euros , que el Consell va deixar d'ingressar per un solar d'ús públic.
En Bartomeu Vicens està imputat per casos obscurs com el de Can Domenge, Son Oms i el Pla Territorial de Mallorca, a més d'estar acusat de cobrar substancioses comissions. Ell pensa que els 23 anys que ha exercit de misser el salvaran de tot això.
Nosaltres esperam que la justícia persegueixi i castigui tot tipus d'infraccions, tant si són comeses per missers polítics d'alt standing com si per ciutadans de peu.


No hay comentarios: