lunes, 11 de febrero de 2008

ZAPATERO CERO PATATERO

En Zapatero avui a la CUATRO, no ha convençut:

Perquè té una cara que es ver que sembla Mister Bean..i amb aquestes celles recorda al mateix dimoni.

Per xerrar obri i mou les mans, com si es cregués omnipotent i imprescindible per aquest país, que mai ha fet cap mala fetxoria i si que n'ha fet , i moltes: ha negociat amb els terroristes, ha duit el país quasi a la bancarrota, ens ha col.locat davora països que estan endarrerits, ens ha allunyat de les potències europees, que no li fan ni cas, fa a la joventud ignorant , perquè ens preocupa amb coses de l'any de la pera i no es preocupa de les d'ara, perquè veu el xapapote dels altres i no veu el seu d'Algesires, veu les guerres dels altres i no les seves.

Diu mentides de que no negocia amb terroristes, i si que hi negocia, ens diu que no hi ha crisi, i si que ni ha.

Mai no està allà on ha d'estar. Quan es reuneixen les principals potències d'Europa -Anglaterra, Alemanya, França i Itàlia- A ell ni el conviden , ni el consideren, i més després de voler comprar el vot dels espanyols a 400 euros, una mesura injusta, insolidària, mal estudiada...

La politica exterior de'n Zapatero consiteix en relacionar-se i fer-se amic de dirigents de règims dubtosos.

La seva diplomàcia consisteix en una agenda en blanc, en criticar als liders que successivament van guanyant les eleccions a Europa i a una presència per a cobrir l'expedient..

Quan Europa intenta el.laborar una estratègia per paliar els fluxos migratoris, ell se'n va a Iberoamèrica. Quan el món debat sobre una qüestió de l'Orient Mitjà, ell es fa la foto amb el mocador palestí.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Ido bè...A mi no m´agrada zETAp.
A mi mágradaba el Gallardon.