lunes, 11 de febrero de 2008

JOAN FLAQUER A L'IB3

La setmana passada tenguerem el gust de veure per la tele al polític gabellí Joan Flaquer.Donava gust veure la serenitat ,la seguretat i la tranquil.litat de què fa gala en Joan, la claretat amb què expressava les seves opinions, la honestitat i el sentit comú de tota la seva política. A Artà tots l'apreciam molt i sabem que si tenim algun dubte, problema o inquietud i anam a ell, ens atén sempre amablement i sense demora.

Que recordem, li demanaren sobre el metro de Palma i sobre aquest punt ell digué: - el metro és una obra costosa, complicada i complexa, que potser tengui alguns errors que ja hem assumit com són certs defectes amb la seva construcció. Ara bé, set mesos després no es comprèn com el govern continuii fent política amb aquest tema en comptes de posar-se les piles i mirar d'obrir-lo i de millorar-lo. Segons l'informe de la primera auditoria , el problema consistia en un problema de recollida de pluvials i no hi havia defectes estructurals.
Poc després , l'equip de govern basant-se amb una auditoria, que costà 30.000 euros, i que la mateixa empresa auditora se li adjudica un concurs de 10.000 milions d'euros han fet un informe on fan constar que els problemes del metro són estructurals.

Sobre l'atur, en Joan digué: l'atur ha pujat molt, el problema és que l'actual govern no hi fa res, no demostra interès ni capacitat per a adoptar mesures, projectes o iniciatives per a fer-li front. Notam, també, una manca d'explicacions i de perspectiva de futur per a solucionar el que faran el col.lectiu d'immigrants que no podran tornar-se'n al seu país ni treballar, amb la davallada tan important que ha sofrit el sector de la construcció.
La crisi tendria millor pronòstic si vengués acompanyada d'una més important partida de doblers de Madrid. Ara amb el PSOE en el Govern Central i el PSOE al Govern Balear podríem tenir una excel.lent oportunitat, no obstant no hi hagut cap conveni important cap a Balears, no han arribat els doblers per a carreteres, ni per inversions ferroviàries, ni per habitatge. El president Antich, no ha sabut aprofitar. Podem demostrar que el volum de diners arribat a les illes era més important durant el Govern Aznar, governant n'Antich, que durant el govern Zapatero governant en Mates o n'Antich.

A la pregunta sobre les eleccions, en Joan Flaquer fa un postulat amb les línies del partit. Recorda que el PP presenta un model de vida de respecta, de llibertat i de progrés. Progrés no sols econòmic, sino social, cultural...
Sobre la llei homosexual, afirma que res en contra d'aquest tipus de parelles, que respecte total i absolut sobre els seus drets i cap a totes les lleis assolides, si de cas el problema seria de tipus semàntic, de denominació, siguin matrimonis o parelles de fets...allò important són els drets, i total respecte.
Sobre l'església i les manifestacions dels bisbes: - L'església té total i absoluta llibertat d'expressió, té dret a manifestar-se com ho faria qualsevol altre col.lectiu, com puguin ser els electricistes, els actors...
Sobre na Rosa Estaràs, com a presidenta, diu que na Rosa és el futur, que transmet il.lusió...
Bé, va dir moltes coses més en Joan...


1 comentario:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.