miércoles, 27 de febrero de 2008

MENTRE EN BERMEJO BALLA A MÚRCIA ELS OFICIALS DE JUSTICIA EN VAGA

Bé per els empleats de justícia en vaga indefinida!

Ja està bé de que en aquest país s'hagi d'esperar eternament la celebració de qualsevol judici: amb sort 7 o 8 mesos mínim per a treure un arrendatari que no paga, 3 anys per un divorci contenciós, un any mínim per a qualsevol cosa, cada passa dins el jutjat 3 o 4 mesos...

Els jutjats mal equipats, poc informatitzats, antics...i el pitjor: els empleats mal pagats, ay per 200 euros més al més! i mentre el ministre de justícia Sr. Bermejo frívolament ballant a un miting de Múrcia (vegeu el video en el blog es la Libertad de expresión, idiotas )

La vaga és totalment correcta: el ciutadà es mereix ser tractat correctament per la justícia, aquesta no ha d'arribar tan tard, no ens ha de fer desesperar, s'ha agilitzar i els funcionaris han d'estar contents , ben pagats i ben equipats. JA ESTÀ BÉ SENYOR BERMEJO!






9 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo millor de tot es que sa dona den Bermejo, Sa Senyora Bermejo esta de baixa per malaltia. Es funcionaria i esta de baixa, ballant??

Anónimo dijo...

Lo millor de tot es que Sa SEnyora Bermejo que treballa de funcionaria, aleshores te una baixa laboral, la cual pase bellant...

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Els escrits tenen lo seu, però no suprimiu tants de comentaris: són lo més divertit!!!

Anónimo dijo...

Que pasa con los peperos es que son tan antidemocraticos que cuando les salen comentarios que no les gustan los eliminan. Anda ya! esto no es democratico. O es que los que discrepamos no tenemos derecho a opinar en contra de los que se creen mandamases del pp de Artá ahora mismo?

Anónimo dijo...

EL NUEVO SLOGAN DEL PP DE ARTA ES EL QUE SE DICE POR TODO EL PUEBLO. VOTA A RAJOY PORQUE ESTARAS MEJOR, SE LLEVARA AL FIOL DE ASESOR A MADRID, AL LLITERAS DE PREPARADOR FISICO Y A LA LLULL DE COCINERA A LA MONCLOA.
QUE ALIVIO !

Anónimo dijo...

Quiero que vuelvan a colgar mi comentario. esto no es ético ni democratico. Total por decir la verdad sobre los que quieren comandar al pp de arta y sa colonia, me quitan mi comentario, pues lo siento solo escribi el sentir popular del pueblo.Que ademas les tienen unas ganas de que se vayan a freir esparragos, que es demasie