miércoles, 27 de febrero de 2008

FRACÀS DEL GOVERN SOCIALISTA EN LA LLUITA CONTRA EL MALTRACTAMENT DOMÈSTIC

Amb 14 dones mortes a mans de les seves parelles o ex-parelles en el segon mes de l'any, i avui dues més, una d'elles apunyalada a Pollença molt greu, és evident que alguna cosa falla en la "Llei integral contra la Violència de Gènere" del Govern i que compta amb moltes esmenes per part del partit a l'oposició, el Partit Popular, no acceptades pel Govern, que a més a més no va fer cas d'altres òrgans consultius, com el Consell General del Poder Judicial, el Consell d'Estat i el Consell Econòmic i Social , davant un projecte legislatiu que , a més de discriminatori, era insuficient en les mesures protectores, no gaudia de la finançament necessària i ignorava unes normes autonòmiques el risc de interferències i solapament entre administracions.
La "Llei integral de violència de genère" ha demostrat ser totalment ineficaç, el que suposa un "fracàs de l'Estat de Dret", un fracàs de la política del Govern socialista.
El Partit Popular té un programa molt millor amb polícies i jutges especialitzats , prevenció mediatitzada..



4 comentarios:

Anónimo dijo...

No sé que es lo que te millor el pp. Per lo vist a Artá, el cap no li tenen guaire be.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

El único comentario posible es decir al administrador delblog que elmina comentarios que no le gustan o no favorecen al pp de Artá es que es tan antidemocratico como ellos. La salsa de entrar en un blog es leer los comentarios , para leer que un monton de comentarios han sido eliminados no hace falta entrar en este blog. REPRIMIDOS WUE SOIS UNOS REPRIMIDOS

Anónimo dijo...

Jesus sant apu glorioss! Aquest peperos ja fan pixera, i res mès que pixera.
Aquest que elimina els comentaris es un restrenyit